Nieuwsbrief oktober 2019

Business Developer Marc Degrave vervoegt het Sales Team bij LCL
LCL is een Business Developer rijker: Marc Degrave wordt met name de nieuwe ‘Business Developer Public Sector & Health’. Hij richt zich vooral op smart cities, hospitalen, universiteiten, openbare besturen en parastatalen.
Klik hier om verder te lezen

 
 

LCL Data Centers customer case
Destiny: “LCL is een bereikbare en flexibele datacenterpartner met een can-do-mentaliteit”
Download hier de PDF ⇨

 


LCL, connectivity Belgium
We houden van webshops, we willen zelfrijdende auto’s en de hulpdiensten werken met drones voor de eerste beelden van een ongeval. Het belang van connectiviteit in ons dagelijks leven wordt ontzettend groot. Welk beeld roept de term connectivity bij jou op? Bij connectiviteit denken we vaak vooral aan het gemak van quasi overal aanwezige wifi. We googelen snel even het antwoord op een vraag die ons te binnen schiet, terwijl we wachten aan de kassa in de supermarkt. De verbinding tussen jou en het net.
Lees de volledige blog hier


 

LCL eerste datacenter in België met DCspine-technologie
LCL Data Centers is het eerste Belgische datacenterbedrijf dat aansluit op DCspine. Concreet kunnen de klanten van LCL hiermee snel een betrouwbare, schaalbare en flexibele connectie opzetten. LCL België breidt zijn aanbod zo opnieuw uit en vormt meer en meer het hart van de Belgische connectiviteit.
Meer lezen