Michiel Hoffmann versterkt LCL als Business Developer Government

Volgens Sales en Marketing Manager Cindy Cauwenbergh betekent de aanwerving van Michiel een nieuwe stap in de gestage groei van LCL:
“Zijn kennis van de ICT- en data center wereld en zijn breed netwerk binnen overheidsstructuren zijn een enorme toegevoegde waarde voor ons.”


Michiel Hoffmann heeft meer dan 25 jaar ervaring in account management en business development. Zo beheerde hij gedurende 8 jaar klanten in de onderwijs-, overheids- en medische sector bij Sun Microsystems. Hij was ook actief bij Oracle en Microstrategy, en tot voor kort zette hij zijn commerciële talenten in bij Autonomy.

Michiel Hoffmann studeerde Commercial Economy in Den Haag en behaalde een Master in Sales Management aan de ESHAL Management School.

Voor Michiel is blijven leren is de boodschap: “Verandering is de constante. Ik ben een sterke communicator en gericht op het bereiken van resultaten door teamwerk en persoonlijke groei. Mijn belangrijkste troeven zijn goede sociale vaardigheden en humor, wat belangrijk is voor de verdere uitbouw van mijn professioneel netwerk. Ik streef naar de langetermijnrelatie, met zowel het bedrijf LCL als de klanten.”